יום רביעי, 19 בספטמבר 2012


תכנון מכונות

 קוו יצור אוטומטי לקונדיטוריה

 


תהליך יצור העוגות והמאפים בקונדיטריות ידנית או חצי ממוכן. לוקודיזיין התמחתה בהחלפת עבודת ידים והעברת קוו יצור מוצר למערך אוטומטי. כדי לפתור את מכלול הבעיות בפיתוח מערך שיחליף עבודת ידיים וכוח אדם רב ע"י מפעיל בודד ובהגברת תפוקה.

כאן בדוגמה היה צורך להתמודד עם הנושאים הבאים: תכן, תכנון, פיתוח, מערך, מערכים, מערכי יצור, ליין, תכנון, פיתוח, יצור, מכונות, כלים, מכשירים, אוטומציה, פניאומטיקה, הידראוליקה, בצק, מינון, שאיבה, שינוע, הזרקה, הזרקת בצק, מכונה, מכונות, אוטומטיות, קוו, יצור, קווי יצור, ריבת חלב, אפיה, אפייה, כבישה בצק, מינון בצק, שאיבת בצק, שינוע בצק, תהליך ושלבי היצור והמכונות שפותחו למערך היצור.

 תחנות ושלבי יצור במערך אוטומטי ליצור "אגוזי מאפה" ובמילוי חומרים שונים
תחנה I מינון מנות בצק (6 גרם מנה ברמת דיוק עשירת הגרם) להעברה לתחנת
כבישה אפייה.
תחנה II כבישה אפיה לעיצוב צורת חצי "אגוז) כולל מנגנון חליצה והעברה לעמדת
מילוי סגירה.
תחנה III הזרקה למילוי במינון מדויק של חומר מילוי לפי בחירה סגירת 2 חצאי
"אגוז" .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה